feest bruiloft
italiaans restaurant
pizzeria delft
pizza delft
restaurant delft
italiaans eten
pizza bestellen delft
uit eten delft
workshop kinderen
Delft pizza
workshop voor kinderen

Zoeken naar workshop voor kinderen

workshop voor kinderen
Workshops bakken en creatief Villa Kabaal.
Kinderworkshops duren standaard afhankelijk van de gekozen workshop 2.5, 3 of 3.5 uur en daarbij gaan we uit van maximaal 8 kinderen. Voor meer kinderen reserveren is, tegen een extra vergoeding, uiteraard mogelijk. Tot 12 kinderen is er minimaal één begeleider aanwezig.
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Tijdens de graffiti workshop mogen de kinderen hun eigen graffiti kunstwerk gemaakt. Een creatie die past bij het leven, de hobby, de interesse of een gebeurtenis in het leven van het kind. Het onderwerp dat is gekozen wordt eerst zorgvuldig getekend voordat de kinderen, onder professionele begeleiding, met de spuitbussen aan de slag gaan voor hun creatie.
Kinderworkshops Van Gogh Museum.
Op zoek naar leuke schilderworkshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar? Geef je kind op voor een van de workshops op zaterdag of zondag. 21 en 22 april. Raak net als Van Gogh geïnspireerd door Japanse prenten. Duik in de kleurrijke wereld van de Japanse prenten en maak er zelf eentje. Algemene informatie over de workshops. Vier je verjaardag met een feestelijke workshop.
Unieke DJ Workshop voor kinderen en jongeren op locatie.
Meer over de workshops. De DJ Workshop is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze mogen zelf spelen met de knoppen van de dj-set en bepalen welke muziek ze draaien. Een workshop van djproducer.school eindigt altijd in een dansfeest voor de hele klas!
Workshops voor kinderen 4kids-4crea.
Natuurlijk mogen alle gemaakte monstertjes daarna mee naar huis genomen. Workshop schminken voor ouder en kinderen. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om samen met mama of papa deze workshop te volgen. Het leuke is je oefent dit op elkaar.
Een workshop voor kinderen Wegmetdekids.
Wis deze zoekopdracht. Een workshop voor kinderen. Op zoek naar leuke ideeën voor een Workshop? Wegmetdekids biedt een overzicht van de allerleukste aanbieders die te maken hebben met een workshop. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuke workshop, maar ook naar leuke uitjes voor kids.
Kinderworkshops.
De creatieve workshops zijn soms ook voor jongens interessant, maar andere workshops, zoals de muzikale workshop en de actieve circusworkshop zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt. Een workshop voor kinderen is trouwens niet alleen leuk om je verjaardagspartijtje mee te vieren, maar kan ook zomaar als gezellig uitstapje, waarbij je samen met je vriendjes of vriendinnetjes eropuit trekt, wanneer je zin hebt in iets speciaals.
DJ Workshop voor kinderen Press Play Start the fun!
djproducer.school komt bij jullie op locatie met een spetterende en muzikale DJ Workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Een DJ Workshop waarbij kinderen, op ieder een eigen dj-set, de basic skills van het dj-en leren. Het is een leerzame workshop waarbij kinderen creatief aan de slag gaan.

Contacteer ons