feest bruiloft
italiaans restaurant
pizzeria delft
pizza delft
restaurant delft
italiaans eten
pizza bestellen delft
uit eten delft
workshop kinderen
Delft pizza
workshop voor kinderen

Resultaten voor workshop kinderen

workshop kinderen
Workshop EHBO aan baby's' en kinderen.
De workshop kan desgewenst afgesloten worden met een bewijs van deelname. De workshop EHBO aan babys kinderen is bedoeld voor iedereen die werkt en woont met kinderen: leerkrachten, gastouders, pedagogisch medewerkers, leden van de ouderraad en natuurlijk ouders of grootouders.
Zacht en kracht kindercoaching/home.
Workshop: kennis over kinderen VSPA.
Dit event is voorbij. Workshop: kennis over kinderen. 18 april @ 1600: 1800.: Google Calendar Exporteren naar iCal. Share This Story, Choose Your Platform! Facebook Twitter Linkedin Email. Leave A Comment Reactie annuleren. You must be logged in to post a comment.
De Toren.
De workshop vindt plaats op woensdag 2 mei van 14.00 tot 16.00 uur voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Opgeven kan via info@dekoppel.com of telefonisch via De Koppel op 0523-273388. Er kunnen maximaal 25 kinderen aan deze workshop deelnemen.
Workshop microscopie voor kinderen Nieuwsberichten Nieuws Over Maassluis Gemeente Maassluis.
Ga direct naar de navigatie. Workshop microscopie voor kinderen. Dit item is verlopen op 16-11-2017. De medewerkers van het Duurzaamheidscentrum in Maassluis verzorgen woensdag 15 november 2017 voor kinderen van 11 en 12 jaar een workshop microscopie. De workshop in het Duurzaamheidscentrum aan de Dr.
Kinderworkshops.
De unieke combinatie van Rommelen het maken en Trommelen het leren muziek maken maakt deze workshop altijd een succes. Kids roofvogel workshop bij Valkerij Schaap. Vanaf 3 personen. Met een Kids Roofvogel workshop laat je kinderen in contact komen met roofvogels en uilen.
Workshop kinderen en emoties Aalburg.net.
31 mei Activiteit in Aalburg: Workshop kinderen en emoties. Donderdag 31 mei 2018 vanaf 1930: uur. GENDEREN Donderdagavond 31 mei organiseert, Sijgje Gr├╝nbauer de Jong praktijk voor kinderen en ouders, een workshop over kinderen en emoties! De avond begint om half 8 en duurt ongeveer tot 9 uur.
Workshops voor kinderen 4kids-4crea.
Natuurlijk mogen alle gemaakte monstertjes daarna mee naar huis genomen. Workshop schminken voor ouder en kinderen. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om samen met mama of papa deze workshop te volgen. Het leuke is je oefent dit op elkaar.
Workshop Mamyloe.
Atelier van Boom. Workshop Sint Michielsgestel. Wat was mijn eerste kennismaking met atelier van Boom bijzonder! Kinderen kunnen zich bv aanmelden voor theater in 1 dag. Ze bereiden dan in 1 dag een voorstelling voor en aan het einde van de.
Kinderworkshops Van Gogh Museum.
Op zoek naar leuke schilderworkshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar? Geef je kind op voor een van de workshops op zaterdag of zondag. 21 en 22 april. Raak net als Van Gogh geïnspireerd door Japanse prenten. Duik in de kleurrijke wereld van de Japanse prenten en maak er zelf eentje. Algemene informatie over de workshops. Vier je verjaardag met een feestelijke workshop.
Klankspeeltuin Workshop voor kinderen 7 Concert Muziekgebouw aan t IJ.
Workshop voor kinderen 7. zo 12 juni 2016 / 1500: tot / 1630: / Klankspeeltuin. NEEM EEN KIJKJE IN DE KLANKSPEELTUIN. De klankinstallaties in de Klankspeeltuin zijn een soort muziekmachines. Op iedere installatie is weer op andere manier muziek te maken.

Contacteer ons