feest bruiloft
italiaans restaurant
pizzeria delft
pizza delft
restaurant delft
italiaans eten
pizza bestellen delft
uit eten delft
workshop kinderen
Delft pizza
workshop voor kinderen

Op zoek naar restaurant delft?

restaurant delft
Café Einstein in Delft Bar Restaurant Terrastuin.
Even een hapje eten of een gezellig biertje drinken, tot het vieren van een feest of bruiloft. Het is allemaal mogelijk bij Café Einstein: het café in Delft om te ontmoeten, te groeten, te drinken en te eten! Café Einstein verrast Delft met een sfeervol café, een eigentijds restaurant en een heerlijke terrastuin.
Restaurant Swing.
Vanuit Restaurant Swing heeft u een uniek uitzicht op het centrum van Delft. De keuken kenmerkt zich door de Nederlands/Franse gerechten en het gebruik van dagverse producten. Er is op de kaart een variëteit aan á la carte gerechten te vinden en diverse menus die te combineren zijn met een drankarrangement.
Malee Thais Restaurant Delft.
De Oosterse smaak maar niet te pittig zodat iedereen met een heerlijke ervaring naar huis gaat. Neem een kijkje in ons restaurant. Thais Restaurant Delft. Thais restaurant delft. Thais Restaurant Delft. In 1979 is Malee vanuit Thailand naar Nederland gekomen en niet heel veel later leerde zij Paul kennen.
6x de lekkerste en leukste restaurants in Delft.
Heb jij een favoriet restaurant in Delft dat niet in dit rijtje mag ontbreken? Deel het gerust en laat hieronder een reactie achter. Meer tips voor Delft? Bekijk ook onze tips voor de leukste hotspots voor een heerlijk kopje koffie in Delft en onze city guide.
De Beren: de beste keus in Delft.
DE BEREN DELFT. s Zomers kun je bij restaurant De Beren Delft op de beregezellige Beestenmarkt heerlijk buiten eten op het grote terras. Er vinden gedurende het gehele jaar vele evenementen plaats op de Beestenmarkt waaronder het Delftse Jazzfestival en de kelnerrace.
Restaurant-Delft.
Gift for You. Restaurant Het Konings Huys, geopend van s morgens vroeg tot s avonds laat. De menukaart biedt een uitgebreide keuze. Het Koningshuys staat geheel in het teken van het koninklijk huis. Van unieke fotos tot aan de gehele stamboom op de muur.
Restaurant Matties Delft.
Matties is een kleinschalige intiem restaurant aan één van de mooiste grachten van Delft. U kunt bij ons terecht voor een culinair diner, maar ook voor een overheerlijke lunch op afspraak. Neem gerust alvast een kijkje op onze uitgebreide menukaart met huisgemaakte lekkernijen.
De 10 beste restaurants in Delft TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Vermeer Centrum Delft. Restaurants in de buurt van Delft Pottery de Delftse Pauw. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Delft, Nederland. Restaurants in Delft. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants in Delft.
t Postkantoor.
Een fijne lichte ruimte geheel ingericht in de stijl van het café-restaurant. U kunt bij ons gratis gebruik maken van WiFi. We zien u graag bij cafe-restaurant t Postkantoor in Delft. Martijn en Ellen. 2611 HN Delft. 015 750 32 43.
Dit zijn de 12 beste restaurants van Delft volgens Iens indebuurt Delft.
De beste tapas van Delft eet je volgens de bezoekers van Iens bij Casa del Sol. Het eten en de service scoren een 88, en een 89. Alleen het decor haalt het cijfer wat naar beneden: hier krijgt het restaurant een 79, voor.
Home.
Restaurant India Garden is gespecialiseerd in de Indiase keuken. Genieten van diverse heerlijke curry's' doe je bij India Garden. Bezorg Service India Garden. We are providing service with tons of love. India Garden Delft. Restaurant India Garden Delft. Kerkstraat 15 / 2611 GX Delft.

Contacteer ons